tirsdag 27. september 2011

Det finere Trondheim

Siden jeg kom tilbake til Trondheim har jeg blitt mer sofistikert.


Jeg har gått på vinsmaking og skrevet anmeldelser på duken. Den nederst til venstre smakte ost.


Dette lammet smakte gris, men jeg greide ikke skrive på talerkenen.


Jeg har vært på finere sammenkonster, finere fordi det er en kar med dressjakke og skjorte der.


Og utenlandske utsendinger. Vi snakker utelukkende om politikk og kulinaritet(mat).


 Lærte en som heter "ONESHOT". Kun for sosieteten i orienten.


Bildeferdighetene mens jeg danser er dog fortsatt litt manglende. Selvfølgelig kun vals og  tango.


 Jeg har laget mat som spises med spisepinner.

Og vært på selskap med publiserte journalister.  Butleren henter frem sin fineste whiskey i bakgrunnen.


 Har også hatt konferanser med en rockestjerne.


 Dessverre fulgte groupiene hans etter.


Denne herren er fra England, han er derfor sofistikert.


På søndager pleier vi å gå på caféer med blondete duker.


Og løse verdensproblemer. 

 -Espen

2 kommentarer:

  1. Med et internasjonalt bord kan mange verdensproblemer bli diskutert hvertfall. :)

    SvarSlett
  2. :D ja, vi må prøve å få representert alle verdensdelene, og så diskutere ting som FN, krig og kaffe.

    SvarSlett