Siden vi er i Japan har vi begynt å lage japansk mat. Litt fordi det er kult og litt fordi råvarene dems er tåpelig. Altså veldig bra kvalitet, men dårlig til å lage smaalahaavaaa og sodd.
Disse risballene lagde jeg sjæl. Kan fortsatt ikke koke ris, men de ser ganske bra ut :D De heter onigiri.
Vi lagde også Gyoza, som er deig fyllt med kjøtt og ting.
Etterpå er de fritert og dampet. Ble utrolig godt, til forskjell fra onigiri. :D
Litt skeptisk, siden vi også hadde kimchi.
Kål lagret i et år liksom.
Men smaker ganske godt.
Ulle sin er litt kjedelig.
Men min hadde tang! Mye bedre.
Ulle ble fornøyd da.
-Espen
Oooh!! Kimchi er digg da!! Men det er jo egentlig en Koreansk side-dish.
SvarSlettDe innbakte greiene så veldig gode ut! Det må vi lage når vi kommer på besøk! Hvis dere kommer inn i Japan igjen da :p