torsdag 27. januar 2011

Hjemmelaget japansk mat.

Siden vi er i Japan har vi begynt å lage japansk mat. Litt fordi det er kult og litt fordi råvarene dems er tåpelig. Altså veldig bra kvalitet, men dårlig til å lage smaalahaavaaa og sodd.


Disse risballene lagde jeg sjæl. Kan fortsatt ikke koke ris, men de ser ganske bra ut :D De heter onigiri.


 Vi lagde også Gyoza, som er deig fyllt med kjøtt og ting.


 Etterpå er de fritert og dampet. Ble utrolig godt, til forskjell fra onigiri. :D


 Litt skeptisk, siden vi også hadde kimchi.


 Kål lagret i et år liksom.


 Men smaker ganske godt.


 Ulle sin er litt kjedelig.


 Men min hadde tang! Mye bedre.


Ulle ble fornøyd da.

-Espen

1 kommentar:

  1. Oooh!! Kimchi er digg da!! Men det er jo egentlig en Koreansk side-dish.
    De innbakte greiene så veldig gode ut! Det må vi lage når vi kommer på besøk! Hvis dere kommer inn i Japan igjen da :p

    SvarSlett